Det er selvsagt, at vi skal have det godt, før vi kan præstere noget som helst. I hvert fald på den lange bane. Trivsel kommer igennem vores evne til at passe på os selv, og vores evne til at indgå i relation og samarbejde med andre.
Det lyder måske lige til. Men faktisk oplever jeg, at det er svært for mange. Ofte ser jeg eksempler på hvordan en kultur kan komme til at diktere adfærd. Hvordan medarbejdere har svært ved at sige til og fra, og hvordan et samarbejde kan blive mudret af misforståelser grundet måden der kommunikeres på. Alt dette påvirker præstationsevnen.
Jeg ser også hvordan vi simpelt og konkret kan ændre adfærd til at blive relationsopbyggende, kontra relationsnedbrydende, når vi ved præcis hvordan. Og så ser jeg hvad det kan gøre for evnen til at præstere når medarbejdere føler de ‘hører til’ i et team.
Vi er gået fra at tale om hvordan vi skaber de største resulater på bundlinjen til at vi i dag er langt mere optaget af at alle har det godt, imens de knokler for at præstere deres bedste. Relationskompetence er kommet på dagsordenen sideløbende med præstationspsykologien, og hurra for det.
På kursusdagen(e) guider jeg jer igennem nedenstående emner:
Hvad har nervesystemet at gøre med vores evne til at samarbejde? Hvordan udvikler vi et fleksibelt nervesystem, hvis vi ikke allerede har det? (det har de færreste). Sammen kigger vi på hvordan vi regulerer os fra uro til ro – hele essensen i at kunne håndtere krav og udfordringer udefra, og en afgørende evne for at trives.
Forudsætningen for at samarbejde ligger i evnen til at være sammen om noget ligeværdigt. Ikke nødvendigvis ligestillet, men ligeværdigt. Fundamentet for at have den tilgang til et andet menneske afhænger af forståelsen for samspil, kommunikation, kropssprog og timing. Sammen øger vi niveauet i jeres relationskompetencer.
Vi kender den alle sammen; det der med at tage egen iltmasken på før du kan hjælpe andre. Men hvordan foregår det i hverdagen? Og hvilken betydning har evnen til at selvafgrænse med evnen til at passe på sig selv, før vi passer på andre? Vi dykker ned i behovsbevidsthed og omsorgsfuld grænsesætning.
Hvad sker der med den menneskelige hjerne og krop, når vi er under pres? Hvordan trænes den mentale muskel på en måde så vi kan præstere og trives samtidig? Vi dykker ned i præstationspsykologien for at hente svar på hvordan vi træner evnen til at præstere under pres.
Prisen afhænger af ovenstående.
Jeg kommer også gerne ud og afholder 1-2 timers oplæg om samme emner.
Jeg startede Mental Motion helt tilbage i 2010, og har nu +10.000 individuelle sessioner bag mig hvoraf mange forløb har handlet om at få en karriere i sport til at harmonere med livet udenfor sporten kombineret med evnen til at levere når det virkelig gælder. Jeg uddannet flere hundrede trænere i sport og præstationspsykologi, været tilknyttet Team Danmark som konsulent i 10 år, og rejst med landshold rundt i verden. Fordi den menneskelige psykologi er den samme uanset om du er under pres på dit arbejde, eller om du skal til VM, så har jeg de sidste mange år også været fast tilknyttet flere større organistationer som præstation/trivsels konsulent. Min erfaring i arbejdet med teams, ledere og kulturforandringer er derfor stor.
Mine kurser tager afsæt i de relationelle redskaber, der kan skabe den tryghed og dermed tillid for at vi som mennesker kan trives; at nogen forstår, ser og hører os. Herfra vokser vores evne til at præstere, og dermed evnen til at håndtere pres hensigtmæssigt.
Jeg underviser i præstationspsykologi, kommunikative kompetencer, forståelse for vores samtid, for relationer, for kulturen vi skaber og kombinerer det alt sammen med massevis af konkrete værktøjer, øvelser og dialoger. Og så er min tilgang at det hele gerne må leveres med en grad af selvironi. Jeg er derfor ikke bleg for at smide mig selv under bussen i et utal af eksempler på hvad ‘ubehag’ gør ved os, når vi går i automatik.
Jeg er altid optaget af hvordan hver enkelt medarbejder kan tage ansvar for sig selv, og dermed også for teamet, fordi jeg tror på at vi sammen kan så uendeligt meget mere end det vi kan hver for sig.
Akademisk er jeg cand.scient idræt og psykologi plus europæisk master i sportspsykologi. På tredje ud af fire årig uddannelse til master i psykoterapi.
Mental Motion
Holte Midtpunkt 23. 3 sal
2840 Holte
kontakt@mentalmotion.dk
Tlf.: 61330467
© Copyright Mental Motion ApS · Danmark · CVR nr. 38752251